BRÖDNÖRD!

 

Jag älskar bröd och bakning i alla former och skulle nog vilja kalla mig för en brödnörd. Jag fascineras av kemin i degen och vill gärna lära mig allt.

 

2006 sprack min dröm att arbeta som bagare, på grund av allergi. Jag tog med mig bageriteknikerna som jag hade lärt med mig, modifierade dem för att fungera i ett vanligt kök och skapade kurskonceptet "Bageritekniker för hemmabagare”. Kurserna hittar du hos Medborgaskolan i Göteborg och Stockholm och hos Studieförbundet Vuxenskolan i Vara.

Du kan också boka mig för en kurs för ditt företag.

Tillsammans med Kungsörnen håller jag i "Bakademin" i Stockholm och Malmö.

Läs mer på www.bakahemma.com

 

Jag är inte glutenintolerant, men jag älskar utmaningar och att skapa nya och bättre recept.

Tillsammans med Jessica Frej skapar jag recept för våra böcker, och på kunders begäran.

Vi håller också glutenfria kurser och utbildningar. Vi har undervisat Celiakiförbundet, Bageriutbildningen i Göteborg, företag och privatpersoner.

Läs mer på www.nyttbrod.se

 

Tårtor är också härligt och roligt, och något jag håller kurser i mån av tid.

I appen Cook&Bake Gluten Free fick jag utlopp för det, men också i vår kommande glutenfria bok.

Kika in på www.cookandbakeglutenfree.com för mer inspiration.