TEKNIK

 

För mig är teknik spännande, roligt, underhållande och kul.

På min blogg, bakahemma.com, hittar du alla gamla tester av hushållsprylar, och nya kommer. Välkommen in!

 

Behöver du någon som kan prata, skriva eller demonstrera teknik ur den "vanliga" användarens perspektiv?

Jag älskar att prata till och med människor med mitt måtto "Hur svårt kan det vara?" Jag gick från traktorkörande hästtjej till internationell publicerad författare med den inställningen.

Jag har erfarenhet av både scen, föreläsningar, event och har arbetat med flera stora företag med olika typer av bloggevent, workshops och föreläsningar.

 

Kontakta mig på info@mariablohm.se med din förfrågan.

 

Mitt främsta kunskaps- och intresseområde är hushållsprylar. Allt från degblandare, ugnar, matberedare och hushållsvågar är något jag testar och kollar och lär mig om, för att jag gillar det.

Jag har också testat allsköns villateknik, högtryckstvättar, målarsprutor, slipmaskiner och på den tiden jag var en inbiten hästtjej byggde jag boxar och körde traktor.

 

Jag har inget minne av att jag nånsin har backat för tekniska prylar under min uppväxt, men det var under djurskötartiden som jag verkligen upptäckte att man kan vara riktigt teknisk om man måste. Och att jorden faktiskt inte går under om man trycker på fel knapp (ok, det finns säkert knappar som utlöser jordens undergång men det är en annan historia). Det är ju vi som skapat tekniken, alltså borde vi härska över den.

 

Jag älskar problemlösning och mitt måtto är "Hur svårt kan det vara?". Med dagens tillgång till information går det enklare än nånsin att lära sig något. Jag har bytt sidoruta på en bil med hjälp av ett internetforum och lite tålamod, trots att jag aldrig gjort något liknande förut.

 

Då jag skrev på Lilla Gumman under 2,5 år lärde jag mig mycket nytt, och skrev bland annat en rad uppskattade degblandaretster:

 

Lilla Gummans degblandarguide, med tips och råd inför köpet

 

Test av Ankarsrum Assistent

 

Test av Kenwood KM616

 

Test av Krups KA990

 

Test av OBH Nordica Hercules

 

Test av Moulinex Masterchef Gourmet

 

Test av Braun K3000

 

Test av Philips HR7778

 

Test av Bosch MUM6